(Si alguien puede traducir, sius plau)
CaMPAMENT AUtoGESTIOnAT Pl. S. jAUMe
Ha acabat la guerra d'Irak? Els tancs nordamericans disparen als periodistes. Més de 200 guerres estan succeint al mòn. I les guerres socials desperten consciències adormides.
Vàrem venir a la plaça Sant Jaume fa 21 dies, sense saber que era exactament que era exactament el que ens cridava. Potser la sang vessada sobre les terres en la que es va construir Barcino.
Acamparem fent de la plaça Sant Jaume la llar de tots i totes, vàrem convidar a tot el mòn a parlar i a conviure. Això era el que ens sortia de dins.
S'ajuntà la gent gran amb interés, ens donaren idees, parlaren els savis, ens informaren. La desfilada de personalitats, voluntaris i activatats mantenìa viva la plaça de Sant Jaume, la lluita social començava d'una nova manera, amb la informaciò com a arma, que sols requereix la implicaciò voluntaria, parlar, escoltar i pensar.
El treball de tots els ciutadans ha mantingut un debat pùblic obert, als vains, comerços, PIMES, moviments i ciutadans individuals han col.laborat, contribuint amb idees, aliments i material per l'autogestiò, mentre des del campament els oferiem la informaciò i el diàleg.
Es que no és prou legìtim el que la ciutadania escull de manera espontànea com a alternativa a la falta de diàleg democràtic? No s'ha demostrat ja que estem tots junts? Que tant el poble com les institucions defensen l'enteniment?
Per què ens volen fer fora? No hem rebut cap motiu explicit. La guerra es deu estar acabant. Que vindrà després?
La nostra intenciò és permanèixer com a campament autogestionat, mantenint mitjançant el treball de tots una alternativa vàlida a la societat de consum com és el capitalisme neoliberal, establint aixì un espai obert al diàleg pùblic, social i personal.
La gesta de Barcelona ha estat el clamor popular que s'ha aixecat per la pau i no podem permetre que aquest crit de pau es manipuli i recaigui en l'espiral del consum com tants altres crits que s'han silenciat a base de desallotjaments.
La nostra intenciò és establir un diàleg social constant i un exemple de sostenibilitat amb els mitjans que disposem.
No volem diners pùblics, amb el que sobra del primer mòn podem funcionar perfectament, i amb el temps, millorar l'espai per a tots i totes.
Que davant les dues cases pùbliques de poder més emblemàtiques de la ciutat disposem, com a poble que som, del nostre espai pùblic de diàleg.
Alliberem les veus silenciades.
Donem als mitjans la llibertat d'expressiò que mereixen.
Fomentem la relaciò entre persones de cada a l'intercanvi i l'aprenentatge.
I exaltem tots aquests valors morals i ètics que poc a poc el capitalisme ha aixafat.
"Que cada un rebi el que necessiti i doni en funciò de les seves possibilitats".
Moltes gràcies a les milers de persones que han passejat per Plaça Sant Jaume i s'han aturat a escoltar, i a tots i totes que han col.laborat a fer d'aquest lloc el lloc de tothom.
"SOLS ENS MOUREM QUAN LES COSES CANVIIN"
---------------------------------
Seguramente es usted una de las millones de personas que en los últimos meses se ha echado a la calle para protestar contra el ataque a Iraq. O al menos habrá firmado contra la guerra o se habrá colocado la consabida chapita o pegatina en la solapa. Quizá estará desanimad* pensando que el agotador ritmo de movilizaciones no ha servido para nada, que, como sabíamos, la guerra nada ha tenido de limpia, de justa ni de liberadora.
Pero, ya nos decían desde México que la pregunta no es si podremos cambiar el rumbo asesino del poderoso. No. La pregunta que nos deberíamos hacer es: ¿podremos vivir con la vergüenza de no haber hecho todo lo posible por evitar y detener esta guerra?. Si usted ha hecho algo, aunque sea mínimo, contra esta guerra, siéntase parte de esa multitud que, plural, informe, difusa pero consciente, se ha puesto en pie frente a la barbarie. Una multitud que empieza a ser sujeto político, no aún como ciudadanía global, pero sí como opinión pública global. Siéntase parte de ella y no la abandone.
Quizá piensa usted que la guerra ha terminado. En fin, puede que en su vertiente más cruda, la de los bombardeos indiscriminados, empiece a dar sus últimos coletazos. Seguramente las muertes de civiles que seguirán produciéndose serán menos y sin retransmitir por televisión. Pero la guerra sigue, y no me refiero sólo a las secuelas de hambre, falta de infraestructuras... Es decir, ¿no gritaba usted junto a mí hace nada no más sangre por petróleo? En el control económico y geoestratégico de la zona comienza la verdadera guerra, una guerra que ha necesitado un preludio bárbaro y sangriento para poder ser llevada a cabo.
Sabemos, lo hemos afirmado juntos, que hay una lógica que alimenta esta intervención. Y convendrá usted conmigo en que dicha lógica no sólo se plasma en los bombardeos sobre Bagdad o Basora, sino que tiene otras muchas expresiones. Es muy posible que además de los manifiestos contra la guerra, usted haya suscrito protestas contra la deforestación del Amazonas, o denunciando el reparto desigual de la riqueza, por ejemplo. Y si no lo ha hecho, seguramente estaría dispuesto a hacerlo. Confío en que usted comprende, igual que yo, que hay una gran relación entre todas estas cuestiones; que esa lógica de la que hablábamos hace un instante está detrás de todas ellas.
Pero no hace falta que nos vayamos muy lejos, a cuestiones que tal vez le resulten ajenas... Seguramente, su vecino, o usted mism* es inmigrante y podrá saber que la libertad de circulación funciona para los capitales, pero no tanto para las personas. Y es fácil que su hermano, su hija, su pareja, su mejor amiga, se vea obligada a cambiar cada poco tiempo de trabajo, con mal sueldo y peor cobertura social... O que, como a los demás, se le caiga el alma al suelo cada vez que ve a tanta gente durmiendo en la calle junto al escaparate de una joyería de lujo.
Puede, también, que usted se haya sentido agobiad* ante las acusaciones del Gobierno acerca de la violencia del movimiento anti-guerra. Seguramente haya sentido la necesidad de negar categóricamente que usted sea de los violentos, que usted está contra todo tipo de violencia... La violencia de su guerra se manifiesta también contra nuestras conciencias para invertir el discurso; pero esté tranquil*: si no frecuenta usted los Consejos de Ministros ni los bancos azules del Congreso puede estar seguro de que no es usted violento.
Lo que trato de compartir con usted es que la guerra tiene infinidad de expresiones; que la misma lógica que promueve los bombardeos en Oriente Medio para controlar su petróleo, lleva a recortar prestaciones para aumentar beneficios, a deteriorar el entorno por intereses económicos, a negar derechos para asegurar una posición de supremacía, a condenar a la exclusión a quien no puede alcanzar el tren de la competitividad...
La guerra es global y es permanente. Su expresión más cruda y violenta, la que se sale de su cotidianeidad, son intervenciones armadas como la de Iraq. Tal vez le parezca a usted exagerado hablar de guerra fuera de estos supuestos. Es sólo un concepto, utilice usted otro que le parezca más apropiado; me valdrá con que comparta conmigo el sentido de esta reflexión. La brutalidad de la guerra (en sentido corriente) nos hace abrir los ojos; esperemos antes de volver a cerrarlos y echemos un vistazo, hagamos una panorámica general, veamos a qué responde esto, dónde se enmarca.
Si hasta aquí está usted de acuerdo conmigo, o al menos en buena parte, le invito a que se sume a una rebelión cotidiana. Si la dominación violenta, en sus diferentes grados, es permanente, hagamos también una deserción diaria de la lógica de la guerra. No le hablo de seguir saliendo tres veces por semana a manifestarse. Si las formas de control social son plurales, la respuesta lo ha de ser aún más.
Las nuevas formas de control consiguen en buena medida actuar también sobre nuestros cuerpos, no sólo en un plano superestructural, sino material; escapar resulta en este preciso instante más sencillo. Es necesario usar la imaginación, el buen humor, la inteligencia, para huir de su lógica. Cada iniciativa, cada sonrisa arrancada a su triste maquinaria, es un palo entre los radios. Su propia lógica sitúa cada respuesta en el centro de esta sociedad en red, deja de ser marginal para atacar la base material que lo sustenta.
Para construir esos otros mundos posibles, hagámoslo con mucha rabia y consciencia, pero sonriendo; si no, sólo tendremos una mala copia de este.
----------------------------
La gent de pla del palau com la gent de plaza sant jaume gairebe' tots se'n han anat a dormir, sota les seves tendes de campanya o haima improvitzada que han montat aquesta tarda.
L'assamblea ha durat pot ser tres hores, sino mes, ha sigut intensa, complicada i molt pesada, si he de dir la meva opinio' personal. Abans s'han fet assemblees per separat (els desallotjats de pl. s. jaume per un costat i els acampats "de sempre" de pla del palau), intentant cada grup decidir que fer, si marxar-se de la plaza o quedar-se enfrontant un possible desallotjament (rumors... se'n parlava avui a la tele...). Pels de s.jaume seria el segon...
Despres les assemblees (com era obvi) es van juntar: ja no es tracta de grups separats, sino' de persones en una situacio' semblant, acampats a la mateixa plaza amb ganes de seguir lluitant de forma contundent contra la guerra - encara que amb histories diferents i prioritats diferents.
Molt molt dificil. Hi ha gent molt cansada, que te' ganes de canviar manera de lluitar, que esta' farta de que el campament es torni en una trobada de friquis apalancats sense ganes de fer res, sense contacte amb el barri i sense un real treball contra la guerra... hi ha gent que te' la sensacio' que treballaria millor a casa, o pot ser a partir d'un altre espai, sense totes les contradiccions i les complicacions de la vida al carrer.
Hi ha gent que li agradaria, i es pot entendre, que la campada de pla del palau acabes -d'alguna manera- "BE'": no en una degeneracio' de quatre penjats "radicals" que continuin fins que els foti fora la poli. Hi ha hagut propostes d'acabar amb una mani, o amb una campada final, un acte, un comunicat a la premsa, o algo visible.
Pero' tambe' hi ha molta (alguna?) gent que no sent que aquesta forma de protesta s'hagi acabat. Que l'espai urba' recuperat, el temps de condivisio' retrobat i la manera de viure reinventada a traves d'aquesta idea de les campades espontanees, encara te' molta força i no s'ha de deixar que ens la trenquin. Despres de 24 dies vivint al carrer, trencant totalment amb la quotidianitat, amb la normalitat, deixar l'acampada semblaria deixar que la nostra lluita es reabsorbeixi. Es clar, hi ha gent molt cansada, tots ho estem, molts som els que gairebe' no han dormit en els ultims 20 dies, totalment agafats per l'huraca' d'activisme i moviment que ha explotat en aquesta ciutat... pero' alhora estem (parlo per mi, almenys) carregats d'una energia nova, increible, que surt d'aquesta condivisio' d'intents i d'objectiu entre persones extremadament diferents, unides per un idea, o millor dit En COnTRA d'una ideia.
Res, l'asamblea s'ha acabat, no s'ha arribat a un consens, com molts volien, hi ha gent que s'ha quedat molt desepcionada al veure que no tothom se sentia igual despres de 24 dies de viure junts, i que li hagues agradat que hi hagues una decisio' comu'. No hi haura' cap decisio' comu'. L'acampada de pla del palau continuara' o es disoldra' tal com s'ha construit, de forma espontania i incontrol.lable, depenent de les energies i de la gent que hi sara' cada dia. Jo, vull quedar-me. Espero que hi hagi molta gent que es quedi. La guerra no s'ha acabat, la relacio' amb el barri que s'habia de fer, no s'ha ni comencat a fer, el forum contra el 2004 que s'ha proposat a san jaume encara esta' tot per organitzar, hi ha molta contrainformacio' per recopilar i difondre, l'ajuntament fins ara ens ha recolzat, ara ens desallotja, no hem de deixar que sigui l'ajuntament a decidir quan es legitim i quan no ho es protestar contra la guerra: que es parli de la guerra present a irak, o de la guerra futura a siria, o de la guerra eterna a palestina, o de la guerra social a les nostres ciutats occidentals, la guerra quotidiana que cadascu' de nosaltres porta endavant des de la seva feina, escola, universitat, lo que sigui...
quina es la teva guerra? la meva continua siguent aquesta. no deixem que ens espantin. Tenim molt a fer encara, no creguem en els mitjans de comunicacio', que TOT ESTA' PER FER I TOT ES pOSSIBLE
un salut des de pla de la pau, acampada devant del gobern civil :: barcelona, ciutat dels prodigis, tres de la matinada del 16 d'abril de 2003.
CaMPAMENT AUtoGESTIOnAT Pl. S. jAUMe
Ha acabat la guerra d'Irak? Els tancs nordamericans disparen als periodistes. Més de 200 guerres estan succeint al mòn. I les guerres socials desperten consciències adormides.
Vàrem venir a la plaça Sant Jaume fa 21 dies, sense saber que era exactament que era exactament el que ens cridava. Potser la sang vessada sobre les terres en la que es va construir Barcino.
Acamparem fent de la plaça Sant Jaume la llar de tots i totes, vàrem convidar a tot el mòn a parlar i a conviure. Això era el que ens sortia de dins.
S'ajuntà la gent gran amb interés, ens donaren idees, parlaren els savis, ens informaren. La desfilada de personalitats, voluntaris i activatats mantenìa viva la plaça de Sant Jaume, la lluita social començava d'una nova manera, amb la informaciò com a arma, que sols requereix la implicaciò voluntaria, parlar, escoltar i pensar.
El treball de tots els ciutadans ha mantingut un debat pùblic obert, als vains, comerços, PIMES, moviments i ciutadans individuals han col.laborat, contribuint amb idees, aliments i material per l'autogestiò, mentre des del campament els oferiem la informaciò i el diàleg.
Es que no és prou legìtim el que la ciutadania escull de manera espontànea com a alternativa a la falta de diàleg democràtic? No s'ha demostrat ja que estem tots junts? Que tant el poble com les institucions defensen l'enteniment?
Per què ens volen fer fora? No hem rebut cap motiu explicit. La guerra es deu estar acabant. Que vindrà després?
La nostra intenciò és permanèixer com a campament autogestionat, mantenint mitjançant el treball de tots una alternativa vàlida a la societat de consum com és el capitalisme neoliberal, establint aixì un espai obert al diàleg pùblic, social i personal.
La gesta de Barcelona ha estat el clamor popular que s'ha aixecat per la pau i no podem permetre que aquest crit de pau es manipuli i recaigui en l'espiral del consum com tants altres crits que s'han silenciat a base de desallotjaments.
La nostra intenciò és establir un diàleg social constant i un exemple de sostenibilitat amb els mitjans que disposem.
No volem diners pùblics, amb el que sobra del primer mòn podem funcionar perfectament, i amb el temps, millorar l'espai per a tots i totes.
Que davant les dues cases pùbliques de poder més emblemàtiques de la ciutat disposem, com a poble que som, del nostre espai pùblic de diàleg.
Alliberem les veus silenciades.
Donem als mitjans la llibertat d'expressiò que mereixen.
Fomentem la relaciò entre persones de cada a l'intercanvi i l'aprenentatge.
I exaltem tots aquests valors morals i ètics que poc a poc el capitalisme ha aixafat.
"Que cada un rebi el que necessiti i doni en funciò de les seves possibilitats".
Moltes gràcies a les milers de persones que han passejat per Plaça Sant Jaume i s'han aturat a escoltar, i a tots i totes que han col.laborat a fer d'aquest lloc el lloc de tothom.
"SOLS ENS MOUREM QUAN LES COSES CANVIIN"
---------------------------------
Seguramente es usted una de las millones de personas que en los últimos meses se ha echado a la calle para protestar contra el ataque a Iraq. O al menos habrá firmado contra la guerra o se habrá colocado la consabida chapita o pegatina en la solapa. Quizá estará desanimad* pensando que el agotador ritmo de movilizaciones no ha servido para nada, que, como sabíamos, la guerra nada ha tenido de limpia, de justa ni de liberadora.
Pero, ya nos decían desde México que la pregunta no es si podremos cambiar el rumbo asesino del poderoso. No. La pregunta que nos deberíamos hacer es: ¿podremos vivir con la vergüenza de no haber hecho todo lo posible por evitar y detener esta guerra?. Si usted ha hecho algo, aunque sea mínimo, contra esta guerra, siéntase parte de esa multitud que, plural, informe, difusa pero consciente, se ha puesto en pie frente a la barbarie. Una multitud que empieza a ser sujeto político, no aún como ciudadanía global, pero sí como opinión pública global. Siéntase parte de ella y no la abandone.
Quizá piensa usted que la guerra ha terminado. En fin, puede que en su vertiente más cruda, la de los bombardeos indiscriminados, empiece a dar sus últimos coletazos. Seguramente las muertes de civiles que seguirán produciéndose serán menos y sin retransmitir por televisión. Pero la guerra sigue, y no me refiero sólo a las secuelas de hambre, falta de infraestructuras... Es decir, ¿no gritaba usted junto a mí hace nada no más sangre por petróleo? En el control económico y geoestratégico de la zona comienza la verdadera guerra, una guerra que ha necesitado un preludio bárbaro y sangriento para poder ser llevada a cabo.
Sabemos, lo hemos afirmado juntos, que hay una lógica que alimenta esta intervención. Y convendrá usted conmigo en que dicha lógica no sólo se plasma en los bombardeos sobre Bagdad o Basora, sino que tiene otras muchas expresiones. Es muy posible que además de los manifiestos contra la guerra, usted haya suscrito protestas contra la deforestación del Amazonas, o denunciando el reparto desigual de la riqueza, por ejemplo. Y si no lo ha hecho, seguramente estaría dispuesto a hacerlo. Confío en que usted comprende, igual que yo, que hay una gran relación entre todas estas cuestiones; que esa lógica de la que hablábamos hace un instante está detrás de todas ellas.
Pero no hace falta que nos vayamos muy lejos, a cuestiones que tal vez le resulten ajenas... Seguramente, su vecino, o usted mism* es inmigrante y podrá saber que la libertad de circulación funciona para los capitales, pero no tanto para las personas. Y es fácil que su hermano, su hija, su pareja, su mejor amiga, se vea obligada a cambiar cada poco tiempo de trabajo, con mal sueldo y peor cobertura social... O que, como a los demás, se le caiga el alma al suelo cada vez que ve a tanta gente durmiendo en la calle junto al escaparate de una joyería de lujo.
Puede, también, que usted se haya sentido agobiad* ante las acusaciones del Gobierno acerca de la violencia del movimiento anti-guerra. Seguramente haya sentido la necesidad de negar categóricamente que usted sea de los violentos, que usted está contra todo tipo de violencia... La violencia de su guerra se manifiesta también contra nuestras conciencias para invertir el discurso; pero esté tranquil*: si no frecuenta usted los Consejos de Ministros ni los bancos azules del Congreso puede estar seguro de que no es usted violento.
Lo que trato de compartir con usted es que la guerra tiene infinidad de expresiones; que la misma lógica que promueve los bombardeos en Oriente Medio para controlar su petróleo, lleva a recortar prestaciones para aumentar beneficios, a deteriorar el entorno por intereses económicos, a negar derechos para asegurar una posición de supremacía, a condenar a la exclusión a quien no puede alcanzar el tren de la competitividad...
La guerra es global y es permanente. Su expresión más cruda y violenta, la que se sale de su cotidianeidad, son intervenciones armadas como la de Iraq. Tal vez le parezca a usted exagerado hablar de guerra fuera de estos supuestos. Es sólo un concepto, utilice usted otro que le parezca más apropiado; me valdrá con que comparta conmigo el sentido de esta reflexión. La brutalidad de la guerra (en sentido corriente) nos hace abrir los ojos; esperemos antes de volver a cerrarlos y echemos un vistazo, hagamos una panorámica general, veamos a qué responde esto, dónde se enmarca.
Si hasta aquí está usted de acuerdo conmigo, o al menos en buena parte, le invito a que se sume a una rebelión cotidiana. Si la dominación violenta, en sus diferentes grados, es permanente, hagamos también una deserción diaria de la lógica de la guerra. No le hablo de seguir saliendo tres veces por semana a manifestarse. Si las formas de control social son plurales, la respuesta lo ha de ser aún más.
Las nuevas formas de control consiguen en buena medida actuar también sobre nuestros cuerpos, no sólo en un plano superestructural, sino material; escapar resulta en este preciso instante más sencillo. Es necesario usar la imaginación, el buen humor, la inteligencia, para huir de su lógica. Cada iniciativa, cada sonrisa arrancada a su triste maquinaria, es un palo entre los radios. Su propia lógica sitúa cada respuesta en el centro de esta sociedad en red, deja de ser marginal para atacar la base material que lo sustenta.
Para construir esos otros mundos posibles, hagámoslo con mucha rabia y consciencia, pero sonriendo; si no, sólo tendremos una mala copia de este.
----------------------------
La gent de pla del palau com la gent de plaza sant jaume gairebe' tots se'n han anat a dormir, sota les seves tendes de campanya o haima improvitzada que han montat aquesta tarda.
L'assamblea ha durat pot ser tres hores, sino mes, ha sigut intensa, complicada i molt pesada, si he de dir la meva opinio' personal. Abans s'han fet assemblees per separat (els desallotjats de pl. s. jaume per un costat i els acampats "de sempre" de pla del palau), intentant cada grup decidir que fer, si marxar-se de la plaza o quedar-se enfrontant un possible desallotjament (rumors... se'n parlava avui a la tele...). Pels de s.jaume seria el segon...
Despres les assemblees (com era obvi) es van juntar: ja no es tracta de grups separats, sino' de persones en una situacio' semblant, acampats a la mateixa plaza amb ganes de seguir lluitant de forma contundent contra la guerra - encara que amb histories diferents i prioritats diferents.
Molt molt dificil. Hi ha gent molt cansada, que te' ganes de canviar manera de lluitar, que esta' farta de que el campament es torni en una trobada de friquis apalancats sense ganes de fer res, sense contacte amb el barri i sense un real treball contra la guerra... hi ha gent que te' la sensacio' que treballaria millor a casa, o pot ser a partir d'un altre espai, sense totes les contradiccions i les complicacions de la vida al carrer.
Hi ha gent que li agradaria, i es pot entendre, que la campada de pla del palau acabes -d'alguna manera- "BE'": no en una degeneracio' de quatre penjats "radicals" que continuin fins que els foti fora la poli. Hi ha hagut propostes d'acabar amb una mani, o amb una campada final, un acte, un comunicat a la premsa, o algo visible.
Pero' tambe' hi ha molta (alguna?) gent que no sent que aquesta forma de protesta s'hagi acabat. Que l'espai urba' recuperat, el temps de condivisio' retrobat i la manera de viure reinventada a traves d'aquesta idea de les campades espontanees, encara te' molta força i no s'ha de deixar que ens la trenquin. Despres de 24 dies vivint al carrer, trencant totalment amb la quotidianitat, amb la normalitat, deixar l'acampada semblaria deixar que la nostra lluita es reabsorbeixi. Es clar, hi ha gent molt cansada, tots ho estem, molts som els que gairebe' no han dormit en els ultims 20 dies, totalment agafats per l'huraca' d'activisme i moviment que ha explotat en aquesta ciutat... pero' alhora estem (parlo per mi, almenys) carregats d'una energia nova, increible, que surt d'aquesta condivisio' d'intents i d'objectiu entre persones extremadament diferents, unides per un idea, o millor dit En COnTRA d'una ideia.
Res, l'asamblea s'ha acabat, no s'ha arribat a un consens, com molts volien, hi ha gent que s'ha quedat molt desepcionada al veure que no tothom se sentia igual despres de 24 dies de viure junts, i que li hagues agradat que hi hagues una decisio' comu'. No hi haura' cap decisio' comu'. L'acampada de pla del palau continuara' o es disoldra' tal com s'ha construit, de forma espontania i incontrol.lable, depenent de les energies i de la gent que hi sara' cada dia. Jo, vull quedar-me. Espero que hi hagi molta gent que es quedi. La guerra no s'ha acabat, la relacio' amb el barri que s'habia de fer, no s'ha ni comencat a fer, el forum contra el 2004 que s'ha proposat a san jaume encara esta' tot per organitzar, hi ha molta contrainformacio' per recopilar i difondre, l'ajuntament fins ara ens ha recolzat, ara ens desallotja, no hem de deixar que sigui l'ajuntament a decidir quan es legitim i quan no ho es protestar contra la guerra: que es parli de la guerra present a irak, o de la guerra futura a siria, o de la guerra eterna a palestina, o de la guerra social a les nostres ciutats occidentals, la guerra quotidiana que cadascu' de nosaltres porta endavant des de la seva feina, escola, universitat, lo que sigui...
quina es la teva guerra? la meva continua siguent aquesta. no deixem que ens espantin. Tenim molt a fer encara, no creguem en els mitjans de comunicacio', que TOT ESTA' PER FER I TOT ES pOSSIBLE
un salut des de pla de la pau, acampada devant del gobern civil :: barcelona, ciutat dels prodigis, tres de la matinada del 16 d'abril de 2003.